Select language:
  • English
sihh-2017-1920x700

Međunarodni sajam horologije u Ženevi 2017

Od 16. do 20. januara 2017. u Ženevi je održan međunarodni sajam visoke horologije.

Međunarodni salon visoke horologije u Ženevi nastavlja da oduševljava širokim izborom prikazanih satova čiji broj svake godine raste. Za 27. izdanje koje je održano od 16. do 20. januara 2017. u Palexpo u Ženevi, izložbi su dodate i dve velike kuće i pet predstavnika novog talasa izrade satova, sa ukupno 30 izlagača.

Cartier je predstavio svoj prepoznatljivi jedinstveni stil sa prikazom snage i svojim perjanicama najnovijih izdanja u Ženevi 2017.

1-panthere-cartier-srbija-cr

PANTHERE DE CARTIER

The Panthère de Cartier ručni časovnik, impozantna ikona iz 1980-ih, izgleda bolje nego ikad. Neosporivo simbol dekade dekadencije klizi senzualno oko zgloba svetlucavo žutog sjaja. Pre svega nakit, a potom i časovnik, trenutno prepoznatljiv kao Cartier.

IWC Schaffhausen proslavlja novu Da Vinci kolekciju

IWC Schaffhausen at SIHH 2017 "Decoding the Beauty of Time" Gala Dinner

U susret novoj kolekciji IWC satova Da Vinci, u prisustvu blizu hiljadu VIP zvanica među kojima i Adriana Lima, Rosamund Pike i James Marsden. Tema večeri “Dekodiranje lepote vremena” uz britansku zvezdu komedije Rob Brydon kao domaćina gala večeri našla se i zvezda iz Danske MØ.

Kratak film sa Kevin Spacey-em u glavnoj ulozi predstavio je petnaestogodišnju fantastičnu horologijsku karijeru CEO Georges Kern-a, koji je predao štafetu nasledniku Christoph Grainger-Herr. Svakako je vrhunac večeri bio holografski šou sa glumcem Joseph Mawle-om koji je predstavio Leonardo da Vinčijevu viziju susreta nauke i estetike.

Audemars Piguet luksuzno i sjajno na SIHH 2017.

Kiša dijamanata i visoka umetnost vrhunske izrade satova i nakita istakli su svojevrsni luksuz i prestiž Audemars Piguet ove godine na Međunarodnom salonu u Ženevi.

audemars-piguet-sihh-2017-plavi-dijamant-sat

Vacheron Constantin prikazao novu kolekciju na SIHH 2017

vacheron-constantin-sihh-2017
Sa 57 komplikacija, Reference 57260 je najkomplikovaniji časovnik ikad napravljen. U 2017, Vacheron Constantin nastavlja da pruža tradicionalnu izvrsnost otkrivajući svoje nove Hallmark of Geneva sertifikovane  astronomske satova sa izuzetnim komplikacijama.

Premijerno na Ulysse Nardin na SIHH 2017.

ulysse-nardin-sihh-2017

Prvi put ikada, Ulysse Nardin se predstavio na SIHH 2017. Modeli koje morate da vidite da biste verovali, Inno 2 je uzburkao publiku na premijernom predstavljanju velikog pionira inovacija Ulysse Nardin.